برگزاری اولین ژورنال کلاب آنلاین مشترک گروه آموزش پزشکی برگزاری اولین ژورنال کلاب آنلاین مشترک گروه آموزش پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۰ |
در راستای ارتقاء کیفیت آموزش و افزایش مشارکت گروه های آموزشی در رشد و توانمندسازی دانشجویان اولین جلسه ژورنال کلاب آنلاین مشترک گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تاریخ 26/8/97ساعت 9 در محل سالن افتخاریان برگزار خواهد شد.
در این جلسه مقاله ای در حیطه ارزشیابی دانشجو توسط خانم ذبیحی دانشجوی دکترای آموزش پزشکی ارائه و اساتید هر دو گروه آموزشی نکات آموزشی آن را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد.
عنوان مقاله:
Factors influencing the educational impact of Mini-CEX and DOPS: A qualitative synthesis
Medical Teacher, DOI: 10.1080/0142159X.2017.1408901

دفعات مشاهده: 430 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر