• پایگاه فرهنگسازی سلامت

کسب رتبه نخست کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۷ |
کسب رتبه نخست کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران
کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران  در دومین همایش ملی کتابداران پزشکی و اطلاعات سلامت موفق به کسب رتبه نخست شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ به مناسبت گرامی داشت هفته کتاب و کتابداری، دومین همایش ملی کتابداران پزشکی و اطلاعات سلامت برگزار گردید که دانشگاه علوم پزشکی ایران در این همایش موفق گردید رتبه نخست را کسب نماید.
دکتر لیلا نعمتی ؛ مدیر اطلاع رسانی پزشکی و مرکز اسناد دانشگاه در مصاحبه با واحد روابط عمومی عنوان داشت: بر اساس رتبه بندی دانشگاههای تیپ یک و بر اساس شاخصهای تعیین شده و نظارت وزارت بهداشت ، رتبه نخست توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران بدست آمد.
وی گفت:  برنامه عملیاتی کتابخانه ها به صورت سالیانه توسط وزارت بهداشت رصد می شود. که در سال جاری ارزیابی کتابخانه ها برای اولین بار با نظارت وزارت بهداشت و بر اساس محورهای کتابخانه های توابع و تعداد کتابخانه ها  ،نیروی انسانی شاغل، تجهیزات و فناوری های نوین ، خدمات کتابخانه ، آموزش منابع الکترونیک ، وجود موزه و مرکز اسناد،وب سایت و میزان اعتبار و بودجه در دانشگاههای تیپ یک، دو و سه انجام گرفته است.
عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی بیان کرد: با توجه به شروع حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم  در دانشگاه علوم پزشکی ایران ، کتابخانه های دانش مبنا مد نظر است.
دکتر نعمتی تصریح کرد: در دانشگاههای پیشرو در امر تولید علم و به تبع آن ارائه خدمت اجتماعی ، تولید ثروت، خلق ارزش و افزایش آگاهی  ؛ نقش و جایگاه کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی به عنوان مراکز خدمت رسان در محیطهای رقابتی ، پیشرو بودن در جامعه اطلاعاتی به منظور فراهم کردن هر نوع اطلاعات در هر زمان و مکان به اثبات رسیده است.
به گفته ایشان در کتابخانه های دانش مبنا ، تولید مداری از یک سو و خدمت مداری از سوی دیگر بر مبنای اطلاعات حرف اول را می زند و کتابخانه به عنوان مرکز پردازش حلقه واسط میان دانشگاه و صنعت است ، از این رو کتابداران و متخصصان اطلاعاتی نیز مانند واسطه گران دانش به تحلیل ، پردازش و مدیریت دانش عینی و ضمنی می پردازند.
در پایان دکتر نعمتی ؛ هفته کتاب ، کتابداری و کتابدار را به سفیران اطلاعاتی ،دوست داران فرهنگ و تسهیل گران دسترسی تبریک و تهنیت گفت.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 674 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر