دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 4

برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد ویژه اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ویژه اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، رؤسای ادارات و رابطین سلامت ادارات شهرستان در روز دوشنبه 12 آذر ماه با حضور دکتر نارنجی ها محقق و درمانگر اعتیاد در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد به همت شبکه بهداشت و درمان و فرمانداری شهرستان بهارستان برگزار شد .
در این کارگاه دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان ضمن پرداختن به اهمیت موضوع مبارزه با مواد مخدر، تعاریف اعتیاد و گروههای در معرض خطر اعتیاد ؛ گزارشی از عملکرد شبکه بهداشت درخصوص آموزشهای پیشگیرانه در زمینه اعتیاد در یک ماه گذشته ارائه دادند .
در ادامه دکتر نارنجی ها در رابطه با تاریخچه مبارزه با مواد در ایران ، معضلات و مشکلات اصلی در رابطه با راههای کنترل اعتیاد و انواع مواد پرداختند .
وی ضمن بیان اهمیت راههای در زمینه گرایش به اعتیاد ، به اهمیت نقش والدگری ، فرزندپروی و مهارتهای زندگی اشاره کردند.
این کارگاه یک روزه  از ساعت 8:30 صبح آغاز و در ساعت 12 به پایان رسید .

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 65 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر