• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید از پروژه های عمرانی پردیس دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۴ |
بازدید از پروژه های عمرانی پردیس دانشگاه
با توجه به بازدیدهای دوره ای ، رییس دانشگاه ،معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی و هیئت همراه صبح امروز چهارشنبه مورخ 14 آذرماه از پروژه های عمرانی پردیس بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه؛  دکتر ناصری پور ؛ رییس دانشگاه در حاشیه این بازدید عنوان کرد: در راستای بازدید های دوره ای که از ساخت و سازهای محوطه پردیس دانشگاه و با توجه به تاکید در به ثمر رسیدن پروژه  ساخت ساختمان جدید دانشکده ها،این بازدید انجام شد تا مطمئن شوم که روند ساخت وساز طبق برنامه زمان بندی صورت می گیرد که امروز با عنایت خدا پیشرفت قابل توجهی در این زمینه نسبت به بازدید های قبلی شاهد هستیم.
رییس دانشگاه بیان کرد:امیدوارم کارها به همین ترتیب طبق برنامه زمان بندی پیش رود  و ما بتوانیم مهرماه سال آینده شاهد افتتاح  این پروژه باشیم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 526 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر