• پایگاه فرهنگسازی سلامت

تشکیل جلسه مجمع بررسی عملکرد مالی بیمارستانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۴ |
تشکیل جلسه مجمع بررسی عملکرد مالی بیمارستانی
جلسه مجمع بررسی عملکرد بیمارستان شهید فهمیده و مرکز آموزشی درمانی هاشمی نژاد   مورخ 13 آذر  ماه با حضور رییس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:در این جلسه ، عملکرد مالی سال 96 مراکز مذکور بررسی و گزارش حسابرس مستقل دانشگاه ارائه شد.
در ابتدا گزارش حسابرسی صورت  مالی سال 96 توسط حسابرس مستقل دانشگاه قرائت و به سمع اعضای مجمع رسانده شد.    سپس  مدیر عاملان مراکز تابعه گزارشی از عملکرد فنی سال 96 را ارائه نمودند ، در نهایت عملکرد مالی مرکز توسط دبیرخانه امور مجامع مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت .
سپس رییس دانشگاه عنوان کرد: مدیر عامل بیمارستانها بایستی تسلط و اشراف کامل بر اطلاعاتی همچون ضریب اشغال تخت ، متوسط اقامت بیمار ، تعداد بیماران بستری شده ، تعداد نیروی انسانی داشته باشند.
وی تصریح کرد: در خصوص جذب پزشکان فوق تخصص ابتدا بایستی تعداد ارجاعات رشته های فوق بررسی و از نظر درآمد و هزینه تحلیل گردد ، تا موجب ایجاد بار مالی جدید و مضاعف به بیمارستان نشود. همچنین توجه به اقتصاد درمان در بیمارستانها را از نکات جدی و مورد توجه برشمرد.
دکتر ناصری پور کنترل هزینه حاملهای انرژی نیز پیگیری واحدها و مراجعه به اداره های مربوطه را ضروری دانست.
 با توجه به وضعیت عملکرد درمانی و مالی مراکز در سال 96 و مقایسه ترند با سال 95 ، رییس دانشگاه جهت بهبود شاخصهای خوداتکایی  بیمارستان توصیه هایی را بیان و بر کاهش هزینه های پرسنلی  تاکید کرد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 530 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر