دسترسی سریع کارکنان

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 994354

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 311

کاربران حاضر در پایگاه: 2

برگزاری کلاس آموزشی در خصوص بیماری اچ آی وی جهت مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها و با همکاری سازمان بهزیستی شهرستان در تاریخ چهارده آذر 97  کلاس آموزشی بیماری HIV / ایدز جهت مددجویان تحت پوشش بهزیستی( زنان بد سرپرست و جدا شده از همسر) درسالن اجتماعات بهزیستی شهرستان برگزار شد.
در این کلاس آموزشی مریم دشتبانی کارشناس برنامه کنترل ایدز شهرستان در خصوص کلیات بیماری ایدز، راه های انتقال ، علائم بیماری، دوره پنجره و راههای پیشگیری  از بیماری اچ آی وی مطالبی را عنوان کردند.

در ادامه دشتبانی درخصوص راه های عدم انتقال بیماری ، زمان طلایی 72 ساعت جهت شروع پروفیلاکسی دارویی پس از رفتار پر خطر و مراجعه سریع به مرکز مشاوره شهرستان ، معرفی مرکز مشاوره و ارائه خدمات در مرکزمشاوره آموزشهای لازم را ارائه دادند.

سپس دشتبانی درخصوص تشخیص به موقع بیماری در افراد مبتلا و در زنان باردار جهت پیشگیری انتقال به نوزاد ، فواید تشخیص و درمان به موقع و اثرات درمان برای بیمار و کاهش خطر انتقال به دیگران، معرفی مکان های پرخطر و غیر بهداشتی سخنانی رابیان کردند و پمفلت آموزشی بیماری و کارت ویزیت مرکز مشاوره در بین مراجعین توزیع کردند. در ضمن هماهنگی های لازم جهت شرکت کنندگان در جلسه  آموزشی که نیازمند به آزمایش تست تشخیص سریع اچ آی وی بودند با مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری و همچنین مراکز جامع سلامت صورت گرفت.

در پایان تعداد ی از پرسنل سازمان بهزیستی جهت مبارزه با انگ و تبعیض در خصوص بیماری در کمپین "برای آگاهی از سلامتی خود، من هم آزمایش اچ آی وی می دهم. " شرکت کردند.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر