• معاونت آموزشی
  • روابط عمومی

برگزاری سومین دوره کلاس‌های آموزشی اصول حفظ سلامتی برای عموم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۷ |
سومین دوره کلاس‌های آموزش همگانی اصول حفظ سلامتی در طب سنتی ایرانی با شرکت اقشار مختلف و عموم مردم از تاریخ دهم آذر ماه در حال برگزاری می‌باشد.
کلاس‌های آموزشی فوق با هدف ارتقای سبک زندگی سالم و کمک به بهبود تغذیه و سلامت در جامعه با همکاری معاونت آموزشی و سلامتکده بهشت با موضوعات مختلفی همچون تدابیر خواب و بیداری، آب و هوا، خوردن و آشامیدن، اعراض نفسانی، احتباس و استفراغ و باید و نبایدهای فصل پاییز از تاریخ دهم آذر ماه فعالیت خود را آغاز کرده و تا نوزدهم ادامه خواهد داشت. شرکت در این کارگاه‌ها برای عموم رایگان بوده و محدودیتی در سن و جنس ندارد.
لازم به ذکر است این دانشکده در نظر دارد ادامه کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی عمومی را در فصل زمستان ادامه داده و پذیرای علاقه‌مندان در این حیطه باشد. مراتب از طریق سایت دانشکده و کانال سلامتکده به اطلاع خواهد رسید.
عکس و خبر: سیما کی‌خانی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 150 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر