• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری همایش نقش من در دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۶ |
برگزاری همایش نقش من در دانشگاه
همایش نقش من مورخ۸ دی ماه در تالار هزار نفره مرکز همایش‌های رازی برگزارمی شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از  ؛ همایش "نقش من" در تاریخ ۸ دی ماه ۹۷ با هدف ارزیابی چالش‌های مساله‌ی اجتماعی شدن نظام سلامت در محدوده‌ی تحت پوشش دانشگاه برگزار می گردد.
 از علاقه مندان جهت شرکت در این همایش دعوت می شود.
شایان ذکر است ، در این همایش علاوه بر ارائه‌ی گزارش وضعیت سلامت و آسیب‌های اجتماعی در محدوده‌ی تحت پوشش دانشگاه، دیدگاه‌های سایر دستگاهها چون شهرداری، بهزیستی و نهادهای پژوهشی و دانشگاهی ارائه خواهد گردید و زمینه‌ای برای هم‌افزایی در راستای اهداف دانشگاه نسل سوم فراهم خواهد شد. موضوع اجتماعی شدن نظام سلامت مورد تاکید مقام محترم وزارت و از اولویت های دانشگاه است و لازم است مدیران، کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان با آن آشنا باشند و در مسیر آن بکوشند.

دفعات مشاهده: 10031 بار   |   دفعات چاپ: 201 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر