• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری سمینار Paradigm Shift in Mobile Health Systems

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ |
برگزاری سمینار Paradigm Shift in Mobile Health Systems
به اطلاع می رساند سمینار Paradigm Shift in Mobile Health Systems  به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران مورخ 19 دی ماه برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سمینار Paradigm Shift in Mobile Health Systems را با حضور جناب آقای دکتر رضا رواسی زاده پژوهشگر در دانشگاه راچستر در مورخ چهارشنبه 19 دی ماه از ساعت 8 الی 10 در سالن طبقه هشتم کتابخانه مرکزی برگزار خواهد کرد. محورهای اصلی سمینار عبارت هستند از :
•    مسئله امنیت و حریم شخصی کاربران در اینترنت آشیا و ابزار آلات پوشیدنی
•    الگوریتم¬های ابزار محور و مستقل از کلاود برای آنالیز داده ها
•    مسئله کیفیت داده های جمع آوری شده و بهینه سازی آنها با چت بات و ربات
علاقه¬مندان جهت شرکت در این سمینار می¬توانند از طریق لینک زیر ثبت نام نمایند:
تذکر: با توجه به محدود بودن ظرفیت، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند.

دفعات مشاهده: 10817 بار   |   دفعات چاپ: 319 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر