• پایگاه فرهنگسازی سلامت

اطلاعیه جذب و بکارگیری نیرو برای مجموعه مدد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۲ |
اطلاعیه جذب و بکارگیری نیرو برای مجموعه مدد
مجموعه مدد در نظر دارد از بین افراد واجد شرایط ، نیرو جذب نماید.
به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه: مجموعه مدد ایران (داروخانه های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران) در نظر دارد برای تامین نیروهای مورد نیاز خود تعداد 25 نفر از افراد واجد شرایط (صرفاً مرد) را از طریق آزمون کتبی و مصاحبه تخصصی، پس از طی مراحل گزینش، برای رشته شغلی خدمات امور دارویی دعوت به همکاری نماید.
ثبت نام به صورت اینترنتی و از روز دوشنبه مورخ 10 دی ماه لغایت سه شنبه مورخ 18 دی ماه انجام خواهد پذیرفت.
متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت employee.iums.ac.ir مراجعه و ثبت نام نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 2234 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر