• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

تقدیر از رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت برگزاری نخستین سمینار آموزشی نقش یون درمانی در آنکولوژی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۲ |

مدیر پروژه مرکز ملی یون درمانی ایران از دکتر ناصری پور ؛ رییس دانشگاه تقدیر نمود.
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه؛ دکتر زارعان از همکاری  دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت برگزاری سمینار آموزشی یون درمانی  در آنکولوژی قدردانی و لوح تقدیر دکتر ناصری پور  ؛ رییس دانشگاه و دکتر مهدوی دبیر علمی سمینار را تقدیم ایشان نمود.
در حاشیه این مراسم  ، مدیر پروژه  مرکز ملی یون درمانی ایران در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: ایجاد مرکز ملی یون درمانی ایران یک پروژه مشترک با مسئولیت و محوریت وزارت بهداشت و همکاری شرکت مداسترون اتریش  برای درمان انواع  سرطان ها می باشد.
دکتر زارعان  بیان کرد: در راستای توسعه تعاملات علمی و پزشکی ، نخستین سمینارآموزشی یون درمانی در آنکوژی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید که دانشگاه ایران در این زمینه به خوبی درخشید به همین مناسبت از دکتر ناصری پور به عنوان فردی دلسوز و جهادی و سایر دست اندرکاران برگزاری این همایش در دانشگاه  قدردانی می شود .
وی گفت: مهمترین بخش این پروژه ، نیروی انسانی است که دانشگاه ماموریت آموزش و تربیت کادر پزشکی این طرح را برعهده دارد.
دکتر زارعان از حمایت ریاست جمهوری ، وزارت بهداشت و همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر کرد.
ایشان ضمن قدردانی از همکاری و تعامل خوب شرکت مداسترون اتریش ازعملیاتی شدن پروژه ایجاد مرکز ملی یون درمانی  ایران و راه اندازی اولین اتاق درمان تا دو سال آینده خبر داد.
شایان ذکر است نخستین سمینار آموزشی نقش یون درمانی در آنکولوژی مورخ 6 تا 8 آذرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 664 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر