• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری مسابقه کتابخوانی آفتاب در حجاب اینترنتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ |
برگزاری مسابقه کتابخوانی آفتاب در حجاب اینترنتی

به اطلاع می رساندمسابقه کتابخوانی اینترنتی از کتاب " آفتاب در حجاب" برگزار می شود.
به نقل از روابط عمومی نماینده نهاد رهبری در دانشگاه: به مناسبت میلاد با سعادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) مسابقه کتابخوانی اینترنتی از کتاب " آفتاب در حجاب" نوشته سید مهدی شجاعی برگزار گردد.
علاقمندان می توانند همزمان با میلاد حضرت زینب (س) از تاریخ شنبه 22 دی ماه لغایت شنبه 6 بهمن ماه با مراجعه به سایت در مسابقه شرکت نمایند.
همچنین مسابقه ای از همین کتاب تحت عنوان بهترین برداشت و دیدگاه نیز در همین زمان در کانال مسجد امام حسین (علیه السلام) به آدرس iums_mosque @برگزار می شود.
لازم به ذکر است به برگزیدگان هر دو مسابقه جوایز ارزنده ای به رسم یادبود اهداء می گردد.

دانلود کتاب

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 360 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر