• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جشنواره برترین های عرصه آموزش دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۳۰ |
برگزاری جشنواره برترین های عرصه آموزش دانشگاه
جشنواره برترین های عرصه آموزش دانشگاه مورخ اول بهمن ماه  در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه ؛ چهارمین جشنواره آموزشی انتخاب برترین های عرصه آموزش دانشگاه (استاد پروانه وثوق) در تاریخ دوشنبه یکم بهمن ماه از ساعت ۱۲-۱۰ درسالن سیصد نفره مرکز همایشهای رازی برگزار خواهد شد.
چهارمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور تجلیل و تکریم اساتید برتر عرصه آموزش پزشکی در زمینه های دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی، تعالی آموزشی، اخلاق پزشکی و رفتار حرفه ای، معلم برتر، معلم بالینی برتر، استاد پاسخگو، استاد پیش کسوت و معلم برتر در آموزش مجازی و نسل سوم  به میزبانی معاونت آموزشی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه برگزار می گردد.
بدین وسیله از اعضای هیئت علمی جهت حضور در این جشنواره آموزشی  دعوت می شود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 507 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر