• پایگاه فرهنگسازی سلامت

کسب مقام برتر کارکنان دانشگاه درمسابقات شطرنج کارکنان دولت استان تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ |
کسب مقام برتر کارکنان دانشگاه درمسابقات شطرنج کارکنان دولت استان تهران
تیم شطرنج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران درمسابقات کارکنان دولت استان تهران مقام برتر را کسب کردند.
به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه : تیم اعزامی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به مسابقات شطرنج کارکنان دولت استان تهران در بخش بانوان،  مقام اول مسابقات را کسب کرد.
همچنین در این دوره از مسابقات که به روش سوئیسی برگزار شد؛ در بخش انفرادی در میز اول مریم صباحی، در میز چهارم مریم حورزاد و در میز پنجم الهه کلهر مقامهای اول را کسب کردند همچنین مریم صباحی با کسب 100 درصد امتیاز از مجموع 5 بازی بالاترین امتیاز را در بین بانوان شرکت کننده در مسابقات کسب نمودند.
اعضای تیم شطرنج دانشگاه مریم صباحی، بهناز کرمانی، شهناز ذالقدر نسب، مریم حورزاد، الهه کلهر به سرپرستی فرشته عطایی بوده اند.
تیم اعزامی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به مسابقات شطرنج کارکنان دولت استان تهران در بخش آقایان، مقام اول مسابقات را کسب کرد.
همچنین در این دوره از مسابقات که به روش سوئیسی برگزار شد؛ علاوه بر مقام اول تیمی، در بخش انفرادی ابراهیم قمری در میز اول به مقام دوم، علی عسگری در میز دوم به مقام اول، صمد متقیگلشن در میز چهارم به مقام دوم و علی بوستان در میز سوم به مقام سوم دست یافتند و علی عسگری با کسب 100 درصد امتیاز از مجموع 6 بازی، بالاترین امتیاز را در بین شرکت کننده در مسابقات کسب کردند.
اعضای تیم شطرنج دانشگاه ابراهیم قمری، علی عسگری، صمد متقی گلشن، علی بوستان، مجید ارشادی به سرپرستی محمد حسین حسینی بوده اند.

کسب این افتخار را به این همکاران و جامعه دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک می گوییم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر