• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید مشترک بازرسان از رستورانهای سطح منطقه نصیرشهر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ |
بازدید مشترک بازرسان از رستورانهای سطح منطقه نصیرشهر
بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان رباط کریم و  اداره دامپزشکی این  شهرستان از سطح رستورانهای منطقه نصیرشهر  بازدید کردند.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت ر باط کریم: در راستای ارتقاء سطح بهداشتی مردم منطقه و  انجام اقدامات نظارتی از طریق واحد بهداشت محیط این شبکه، اکیپی متشکل از بازرسان بهداشت محیط و کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی شهرستان، مورخ 19دی ماه،  از رستورانهای منطقه نصیر شهر  بازدید کردند.
در این فرایند بازدید مشترک، بازرسان ضمن انجام  بازدید بهداشتی، مواد غذایی غیر مجاز و غیر بهداشتی را با توجیح متصدی معدوم کردند. همچنین بررسی نمک های مورد استفاده در این صنوف از لحاظ دارا بودن ید در دستور کار قرار گرفت و موارد فاقد ید از مدار مصرف خارج شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 25 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر