• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه سرپرستان شبکه بهداشت بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ |
برگزاری جلسه سرپرستان شبکه بهداشت بهارستان
جلسه سرپرستان شبکه بهداشت و درمان بهارستان برگزار شد.
به نقل از شبکه بهارستان: جلسه سرپرستان با حضور دکتر دانوش دمیریان مدیر شبکه  ، دکتر المیرا سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت   ، دکتر مشتاقی کارشناس مسئول گسترش و سرپرستان مراکز تحت پوشش در سالن اجتماعات شبکه  برگزارگردید.
دکتر دمیریان در خصوص ضرورت تدوین برنامه های مداخله ای و افزایش درصد تکمیل تلفن همراه و نیز ارتقای رضایتمندی مراجعین به مراکز و پایگاههای سلامت تحت پوشش و نیز  افزایش شاخص مراقبت ها و پیگیری مربوط به بیماران دیابتی و پرفشاری خون تاکید کرد.
وی در ادامه از سرپرستان خواست در راستای  افزایش شاخص های برنامه ایراپن، برنامه جوانان، نوجوانان و  میانسالان  و  فلوراید تراپی نهایت سعی و تلاش خود را به کارگیرند .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 22 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر