• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری کارگاه آموزشی غربالگری سرطان های شایع زنان در شبکه شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ |
برگزاری کارگاه آموزشی غربالگری سرطان های شایع زنان در شبکه شهریار
کارگاه آموزشی» کارگاه غربالگری سرطان های شایع زنان«نوزدهم دی در شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد.
به نقل ازروابط عمومی شهرستان شهریار : با توجه به آمار سرطان های شایع زنان و در راستای ادغام برنامه های غیرواگیر و کاهش مرگ افراد 30 تا 70 سال، کارگاه غربالگری سرطان های شایع زنان  در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار برگزار گردید.
در این کارگاه که مراقبین سلامت، کارشناسان مامایی شاغل در واحدهای بهداشتی درمانی شهرستان شهریار حضور داشتند، حق بین، کارشناس برنامه سلامت میانسالان در خصوص اهمیت غربالگری سرطان های زنان در کاهش مرگ 30 تا 70 سال سپس در خصوص اپیدمیولوژی، عوامل خطر، روش‌های پیشگیری و تشخیص سرطان، روش های غربالگری سرطان پستان و دهانه رحم ( انجام پاپ اسمیر و HPV)  توضیحات مفصلی ارائه نمود .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 17 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر