• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری دوره آموزشی قابلیت و کارکردهای سامانه صدور پروانه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ |
برگزاری دوره آموزشی قابلیت و کارکردهای سامانه صدور پروانه

به همت معاونت درمان دانشگاه ، دوره آموزشی قابلیت و کارکردهای سامانه صدور پروانه برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت درمان: اداره صدور پروانه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر نقش کارشناسان شبکه های تحت پوشش ه منظور ارتقاء سطح دانش و مهارت کارشناسان شبکه های  تحت  پوشش دانشگاه وهمچنین ایجاد وحدت رویه در حوزه صدور پروانه ها، دوره آموزشی با عنوان کارکردها و قابلیت های سامانه الکترونیکی صدور پروانه ها با شرکت 20 نفر از گروههای هدف در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار نمود.
این نشست مورخ 18 دی ماه با شرکت مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه وبا حضور مدیریت درمان دانشگاه ، رئیس اداره صدور پروانه معاونت درمان ،کارشناسان اداره صدور پروانه ، کارشناسان صدور پروانه و نظارت بردرمان شبکه ها ، برگزار و فراگیران با قابلیت هاو فرآیندهای صدور مجوزهای قانونی در بستر سامانه آشنا و وظایف و نقش کارشناسان شبکه های  مورد بحث و تبادل نظر قرار  گرفت.
رئیس اداره صدور پروانه در جمع مدیران و کارشناسان شبکه های تحت پوشش بر اهمیت جایگاه و وظایف آنان درتکمیل پرونده وپیگیری به هنگام درخواستهای مراکز فعال و متقاضیان تاسیس موسسات پزشکی در شهرستانهای تابعه با حفظ کرامت متقاضیان وکاهش مراجعات غیر ضرور تاکید و یادآوری نمود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 15 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر