• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

سخنرانی مدیر شبکه بهداشت قدس در نماز روز جمعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ |
سخنرانی مدیر شبکه بهداشت قدس در نماز روز جمعه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس  درنماز روز جمعه گزارشی از عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس را در حوزه سلامت ارائه داد.
به نقل از روابط عمومی شبکه قدس:دکترسیدحسین میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس سخنران پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی روز جمعه مورخ 21 دی  ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار و همچنین بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گزارشی از عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس را در حوزه سلامت به نمازگزاران و مسئولین  ارائه کرد.
وی همچنین از حمایت های همه جانبه مسئولین شهرستان بالاخص امام جمعه معزز، فرماندار ، نماینده مجلس، دادستان ، ریاست شورا و شهردار تشکر کرد و بیان داشت با پیگیری های صورت گرفته بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان در زمینی به مساحت تقریبا 25 هزار متر مربع در دست احداث است که الحمدالله با پیشرفتی بالغ بر 50 درصد درحال تکمیل می باشد و در آینده ای نزدیک با راه اندازی کلیه بخش های تخصصی این بیمارستان بسیاری از مشکلات درمانی مردم فهیم شهرستان مرتفع خواهد شد.
دکتر میرشریفی در پایان سخنان خود، توصیه هایی در خصوص عدم مصرف دخانیات بخصوص قلیان در سطح جامعه و خانواده و استفاده از تغذیه سالم با مصرف مواد غذایی بهداشتی و سالم ارائه کرد. ضمناً خدمات قابل ارائه به سالمندان عزیز را در سطح مراکز تابعه برشمرده و از این بزرگواران خواست که برای انجام آزمایشات و غربالگری لازم به مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراجعه کنند.
خطیب  نماز جمعه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا جوکار امام جمعه معزز شهرستان نیز در خطبه های دوم نماز جمعه ضمن تبریک سالروز تولد حضرت زینب (س) ایشان را الگوی به تمام معنای همه ی بانوان مسلمان دانست  و علاوه بر تبریک روز پرستار به پرستاران زحمتکش و جامعه پزشکی شهرستان، از زحمات و تلاشهای بی شائبه دکتر میرشریفی و همکاران ایشان در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه تقدیر و تشکر کرد و دستاوردهای شبکه بهداشت را مثبت ارزیابی کرد.
همچنین  بیش از 2000 تراکت و بروشور آموزشی تهیه شده توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس  بین نمازگزاران توزیع شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 31 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر