• حقوق شهروندی در نظام سلامت

جلسه مجمع بررسی عملکرد بیمارستان لولاگر و شهید اکبرآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۵ |
جلسه مجمع بررسی عملکرد بیمارستان لولاگر و شهید اکبرآبادی
جلسه مجمع بررسی عملکرد بیمارستان لولاگر و شهید اکبرآبادی   مورخ 24 دی  ماه با حضور دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛در این جلسه ، صورتهای مالی سال 96 بیمارستانها بررسی و گزارش حسابرس مستقل دانشگاه ارائه شد.
دکتر کوهپایه زاده بر راه اندازی اتاق عمل چشم و استفاده از ظرفیتهای بیمارستان تاکید کرد.
با توجه به ارزیابی وضعیت عملکرد بیمارستان شهید اکبرآبادی بعنوان قطب جنوب شهر تهران ، وی کاهش کسورات بیمارستان، کنترل هزینه ها ، درآمدزایی بیشتر و همچنین پایش مداوم بر شاخصهای عملکردی و مالی را جزو اهم وظایف هیئت های عامل بیمارستانها دانست.

عکس : پور رسول

دفعات مشاهده: 445 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر