• معاونت آموزشی
  • روابط عمومی

انتصاب دکتر امیر حسین جمشیدی به عنوان سرپرست دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۶ |
انتصاب دکتر امیر حسین جمشیدی  به عنوان سرپرست دانشکده طب ایرانیدکتر جلیل کوهپایه زاده ، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ایران در حکمی دکتر امیر حسین جمشیدی را به عنوان سرپرست دانشکده طب ایرانی  منصوب کرد.

متن ابلاغ به شرح ذیل است :

جناب آقای دکتر امیرحسین جمشیــدی
عضو محترم هیات علمی
با سلام و احترام؛
نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی ، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می‌گردید.
انتظار می‌رود در راستای تحقق برنامه‌ها و اهداف دانشگاه، با بهره‌گیری از ابزارهای نوین مدیریتی و جلب مشارکت کلیه اعضای هیات علمی و کارکنان خدوم آن دانشکده در انجام اقدامات ذیل اهتمام ورزید:
۱. ‌ایجاد نظم و انضباط کاری و فراهم نمودن تعامل مناسب بین دانشجویان، اساتید و کارکنان در واحدهای مختلف دانشکده
۲. ابلاغ کلیه مصوبات، مقررات و آیین نامه های مربوطه به مدیران گروه‌ها
۳. ایجاد هماهنگی بین فعالیت های دانشکده و استفاده از ظرفیت آنها برای بهبود امور
۴. ایجاد هماهنگی در امور آموزشی و پژوهشی، اداری، مالی و فرهنگی دانشکده
۵. نظارت بر حسن اجرای وظایف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اعضای هیأت علمی
۶. پیشنهاد بودجه سالانه دانشکده
۷. اهتمام به برگزاری دوره ها ی توانمند سازی و دانش افزایی اعضای هیأت علمی
۸. تلاش در جهت ارتقاء مهارتهای علمی-تخصصی دانشجویان جهت ورود به جامعه و کارآفرینی
توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه در راستای حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
سرپرست دانشگاه

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 178 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر