• معاونت آموزشی
  • روابط عمومی

مراسم تکریم و معارفه رییس دانشکده طب ایرانی برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲ |
مراسم تکریم و معارفه رییس دانشکده طب ایرانی برگزار شدمراسم تکریم و معارفه رییس دانشکده طب ایرانی با حضور سرپرست دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛  این مراسم با حضور دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه، دکتر احمدی مشاور رییس دانشگاه و مدیر روابط عمومی ، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده طب ایرانی مورخ دوم بهمن ماه در موسسه مطالعات تاریخ پزشکی طب اسلامی و مکمل برگزار شد.
در ابتدا دکتر مظاهری نژاد رئیس سابق دانشکده طب ایرانی ضمن ابراز خرسندی از همکاری همه‌جانبه اعضای هیات علمی و همکاران و دانشجویان دانشکده در طول ریاست ایشان، خواستار حرکت به سمت اهداف بزرگ و تلاش روزافزون برای رشد و توسعه دانشکده و رشته طب ایرانی شد.
وی با اشاره به اینکه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران از نخستین مراکز شکل‌گیری آموزش آکادمیک این رشته در سطح کشوراست ، از پتانسیل بالای این دانشکده در حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم خبر داده و بیان کرد؛ دکتر جمشیدی از بهترین‌ گزینه‌های مدیریتی با توحه به سوابق علمی و اجرایی هستند که توانایی تحقق این اهداف بلندمدت را دارا می‌باشد.
سرپرست معاون آموزشی دانشگاه  اظهار داشت: دانشکده طب ایرانی نزدیک ترین مرکز به دانشگاه نسل سوم است که باید از پتانسیل های موجود استفاده نماییم و طب سنتی را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
در ادامه سرپرست دانشگاه بیان نمود: طب سنتی  را باید با علم درست انجام داد و همگام با استراتژی های دانشگاه وبکارگیری فناوری بیشتر، پاسخگویی به نیازهای جامعه ، جذب اعضای هیئت علمی وگسترش تفکرات نسل سوم،دانشکده طب ایرانی را توسعه داد.
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: در راستای سیاستهای دانشگاه باید برای طب سنتی گام های بلندتری برداریم و بر اساس عمل گرایی،کار تیمی و توجه به رویکردهای نوآورانه و کارآفرین ، برنامه عملیاتی مشخص تدوین کرد.
وی بر ایجاد یک فضای مناسب آموزشی خدماتی برای دانشکده تاکید کرد وافزود: امیدواریم در کنار تغییرات در سطح دانشگاه شاهد اتفاقات خوب در دانشکده طب ایرانی باشیم.
دکتر کوهپایه زاده از زحمات دکتر مظاهری نژاد تشکر و برای دکتر جمشیدی آرزوی توفیق نمود.
تربیت نیروی کاردان جهت پست دوره مدیریتی،تقویت روحیه همدلی در دانشگاه،در نظر گرفتن منافع جمعی ، بکارگیری راههای سیستماتیک و تبدیل تهدیدها به فرصت ها از دیگر نکاتی بود که ایشان به آن اشاره کرد.
سپس سرپرست جدید دانشکده طب ایرانی بیان داشت: دکتر مظاهری نژاد به عنوان یک فردبی نظیر و بی بدیل است و خدمات بسیاری را برای طب سنتی انجام داده است.
دکتر امیر حسین جمشیدی گفت:ما باید تلاش نماییم که قدردان زحمات دیگران باشیم و من از دکتر مظاهری نژاد سپاسگزارم.
وی افزود: ما باید با نوع کار خود از خودمان دفاع نماییم و طوری عمل نماییم تا بتوانیم طب سنتی را در فضای پزشکی توسعه دهیم.
در پایان حکم دکتر جمشیدی و لوح تقدیر دکتر مظاهری نژاد تقدیم ایشان شد.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 280 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر