• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

مراسم تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگر دانشگاه به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ |

به همت ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه ، مراسم تجلیل از خانواده های شهدا و ایثارگر دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب ، مراسم تجلیل خانواده های شهدا و ایثارگر کارمند و دانشجوی دانشگاه مورخ 13 بهمن ماه  با حضور هیئت رئیسه در سالن کنفرانس ستاد مرکزی برگزار گردید.
در این مراسم سرپرست دانشگاه ضمن تسلیت ایام فاطمیه عنوان کرد: باعث افتخار است که امروز میزبان خانواده معزز شهدا و ایثارگران هستیم.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: تمام تلاش خود را بکار می گیریم تا در دانشگاه بستری رابرای ارائه خدمات ارزنده به خانواده های شاهد و ایثارگر  فراهم آوریم  و در تمام ابعاد زندگی رهرو آنها باشیم.
وی گفت: ما میراث دار شهداء و ایثارگران هستیم و به حکم وظیفه و ارزش نهادن آماده شنیدن دغدغه های خانواده ایشان و خدمت گذاری به آنها می باشیم.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین عیسوی؛  مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در خصوص ایثارگری و فداکاری شهدای اسلام و پیروزی انقلاب اسلامی ، مطالب ارزنده ای بیان کرد.
سپس دبیر ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه دهه فجر را گرامی داشت و اظهار نمود: خدمت به دانشجویان و خانواده شهدا و ایثارگر باعث افتخار برای ما است که تاثیر مثبت آن در تمام لحظات زندگی محسوس می باشد.
دکتر حدیقی  گفت: ارائه خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگر نیازمند یک سری الزامات است که باید بستر آن فراهم شود.
بیان خاطرات خانواده شهداء، تجلیل از خانواده معظم شهدا  و گرامی داشت یاد و خاطره شهدا از دیگر برنامه های این مراسم  بود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 549 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر