• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

انتخاب مجدد قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل به عضویت هیات مدیره صندوق جهانی برای مبارزه با بیماریهای سل، ایدز و مالاریا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۵ |
قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل برای سومین دوره پیاپی به عضویت هیات مدیره صندوق جهانی برای مبارزه با بیماریهای سل، ایدز و مالاریا انتخاب شد.
به گزارش وبدا، دکتر محسن اسدی لاری قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل برای سومین دوره پیاپی توسط کشورهای منطقه مدیترانه شرقی به عضویت هیات مدیره صندوق جهانی برای مبارزه با بیماریهای سل، ایدز و مالاریا انتخاب شد.
صندوق جهانی ایدز، سل و مالاریا سالانه بیش از ۴ میلیارد دلار برای مبارزه با این بیماری‌ها و تقویت نظام سلامت در کشورهای در حال توسعه سرمایه‌گذاری می‌کند. این منابع در هر کشور با اولویت‌بندی و نظارت سازوکار هماهنگ‌کننده کشوری هدایت و مصرف می‌شود و هیات مدیره، برنامه‌ها و سیاست‌های کلان صندوق را در راستای دستیابی به اهداف توسعه پایدار تعیین‌ می‌کند.
شایان ذکر است دکتر محسن اسدی لاری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران میباشد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 141 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر