• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

فرا رسیدن یوم الله ۲۲ بهمن مبارک باد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۲ |
فرا رسیدن یوم الله ۲۲ بهمن مبارک باد بیست و دوم بهمن ماه سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) بر ملت شریف و آزاده ایران اسلامی مبارک باد.
روزهای فراموش ناشدنی
این روزها، روزهایی ماندگار و فراموش ناشدنی در تاریخ ملت بزرگ ماست، روزهای پیروزی انقلاب اسلامی است؛ انقلابی که رساترین فریاد تاریخ، یعنی امام امت، آن را رهبری کرد و به فرجام رساند و برای حفظ آن، با تمام وجود تلاش کرد. انقلابی که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و الهام گرفته از انقلاب سرخ عاشورای حسینی بود، که در آن عده ای قلیل، با اعتقادی وسیع و راسخ، نیروهای کفر و باطل را شکست دادند و چشم قدرتمندان را خیره ساختند. با پای گذاردن در دایره معنویت و ایثار و شهادت بود که فرزانگان خاک، از این سرزمین پاک، به سوی افلاک، پر گشودند و تا نهایت تاریخ جاودانه شدند.
یاد تمامی شهیدان انقلاب اسلامی همیشه سبز باد.

امام خمینی(ره) در معرفی انقلاب اسلامی و بیان رمز پیروزی آن فرمودند: «... این قیام، قیام حق بر باطل بود، قیام عبودیت بر طاغوت بود، قیام انسانیت بر توحّش بود. رمز پیروزی ما در این بود که نهضت ما جنبه معنوی و اسلامی داشت...» این هدیه غیبی بود که [خداوند] به ما داد. این استقلالی که خدای تبارک و تعالی به ما داده و دست اجانب را کوتاه کرده، برای خاطر آن قدرت ایمان و وحدت کلمه بود».

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر