• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

بازدید سرپرست دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی فیروزگر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۷ |
بازدید سرپرست دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی فیروزگر جلسه مشترک سرپرست دانشگاه  با اعضای هیئت عامل و هیئت علمی مرکز آموزشی درمانی فیروزگر برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی فیروزگر: دکتر کوهپایه زاده مورخ 17 بهمن ماه  با اعضاء هیئت عامل و هیئت علمی این مرکز در یک جلسه 5 ساعته دیدار و گفتگو کرد.
در این جلسه سرپرست دانشگاه ، اهداف دانشگاه را در حوزه آموزش و پژوهش بیان نموده ، سپس معاونین مربوطه هر کدام در حوزه خود به بیان اهداف و برنامه های حوزه تحت نظارت پرداخته وپس از آن اعضای هیئت عامل نظرات، پیشنهادات و مشکلات خود را مطرح کردند.
در پایان جلسه سرپرست دانشگاه به همراه اعضای هیئت عامل بیمارستان فیروزگر اقدام به بازدید از درمانگاه جدید نمودند.

دفعات مشاهده: 1317 بار   |   دفعات چاپ: 75 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر