• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

برگزاری جلسه شورایعالی مرکز تحقیقات علوم مدیریت و اقتصاد سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۷ |
برگزاری جلسه شورایعالی مرکز تحقیقات علوم مدیریت و اقتصاد سلامت جلسه شورایعالی مرکز تحقیقات علوم مدیریت و اقتصاد سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این جلسه مورخ 17 بهمن با حضور دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه ، دکتر عبادی آذر معاون  بهداشت ، دکتر ناصربخت مدیر دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی، و رئیس و اعضای شورایعالی مرکز تحقیقات در محل سالن شورای طبقه ششم ساختمان ستاد مرکزی برگزار گردید .
در این جلسه گزارشی در خصوص روند فعالیتهای مرکز تحقیقات در 3 سال گذشته توسط دکتر رضاپور رئیس مرکز ارائه شد. در ادامه سرپرست دانشگاه ضمن ابراز خرسندی و تائید فعالیتهای صورت گرفته در مرکز، بر انجام فعالیتهای تحقیقاتی براساس HSR در دانشگاه در تمامی حوزه ها، تاکید کرد.
ایشان مراکز را موظف به انجام فعالیتهای تحقیقاتی مبتنی بر نیازهای جامعه کرده و بیان کرد: مراکز تحقیقاتی باید بر ادامه روند کار تحقیقاتی مبتنی بر پاسخگویی به نیازهای جامعه اصرار ورزند.
در پایان به اتفاق آراء دکتر رضاپور برای مدت 3 سال دیگر به سمت رئیس مرکز تحقیقات ابقاء شد.

دفعات مشاهده: 682 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر