• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

برگزاری جلسه شورایعالی مرکز تحقیقات مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۷ |
برگزاری جلسه شورایعالی مرکز تحقیقات مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل جلسه شورایعالی مرکز تحقیقات مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی :  این جلسه مورخ 17 بهمن ماه  با حضور دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه ، دکتر عیسوی عضو شورایعالی مرکز تحقیقات، دکتر عبادی آذر معاون بهداشت ، دکتر مظاهری نژاد سرپرست معاونت آموزشی ،  دکتر ناصربخت مدیر دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی، رئیس و اعضای شورایعالی مرکز تحقیقات در محل سالن شورای طبقه ششم ساختمان ستاد مرکزی برگزار گردید.
در این جلسه  گزارشی در خصوص روند فعالیتهای مرکز تحقیقات در 3 سال گذشته توسط دکتر مظاهری نژاد سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه که پیش از این ریاست مرکز را نیز برعهده داشت، ارائه شد.
در ادامه سرپرست دانشگاه ضمن ابراز خرسندی و تاکید بر حقوق معنوی موسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل که جزء اولین مراکز دارای مجوز تاسیس و استقلال بودجه از وزارت متبوع می باشد، بر لزوم فعالیتهای بیشتر مبتنی بر فعالیتهای محصول محور مرکز تاکیدکرد.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد:  که موسسه همچنان ثبات و استقلال ماهیت خود را از دانشکده طب سنتی حفظ نماید تا بتوان با تعامل بین بخشی از دستاوردهای برتر این حوزه در طب بهره برد.
در پایان رأی گیری در خصوص انتخاب رئیس مرکز انجام شد و دکتر جمشیدی برای مدت 3 سال به سمت رئیس مرکز تحقیقات منصوب شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 90 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر