• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

برگزاری جلسه شورایعالی مرکز تحقیقات سلامت معنوی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۷ |
برگزاری جلسه شورایعالی مرکز تحقیقات سلامت معنوی جلسه شورایعالی مرکز تحقیقات سلامت معنوی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این جلسه  مورخ 17 بهمن ماه با حضور دکتر کوهپایه زاده  سرپرست دانشگاه ، دکتر عیسوی عضو شورایعالی مرکز تحقیقات، دکتر عبادی آذر معاون بهداشت ، دکتر ناصربخت مدیر دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی، و رئیس و اعضای شورایعالی مرکز تحقیقات در محل سالن شورای طبقه ششم ساختمان ستاد مرکزی برگزار گردید.
در این جلسه، گزارشی در خصوص روند فعالیتهای مرکز تحقیقات در 3 سال گذشته توسط دکتر کاظم زاده عطوفی قائم مقام مرکز ارائه شد.
در ادامه سرپرست دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از تاسیس مرکز تحقیقات سلامت معنوی بر لزوم فعالیتهای بیشتر مبتنی بر هسته های پژوهشی مرکز تاکید کرد.
در پایان رأی گیری در خصوص انتخاب رئیس مرکز انجام شد و دکتر مهرداد کاظم زاده عطوفی برای مدت 3 سال به سمت رئیس مرکز تحقیقات منصوب شد.

دفعات مشاهده: 1055 بار   |   دفعات چاپ: 71 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر