• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

دستاوردهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در 40 سالگی انقلاب اسلامی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۱ |
 دستاوردهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در 40 سالگی انقلاب اسلامی ایران به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت قدس : دکتر سیدحسین میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس با اشاره به شعار محوری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان" افتخار به گذشته، امید به آینده" فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر را به تمامی همکاران و هموطنان تبریک و تهنیت عرض کرد  و بیان داشت: رمز موفقیت ملت ایران در پیشبرد اهداف و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی، تبعیت از ولایت فقیه، وحدت و همدلی مردم و مسئولین نظام است و ملت ایران با صبر و پایداری، بصیرت و هوشیاری و حضور فداکارانه خود، تهدیدات و شیطنت‌های آمریکا و دیگر استکبارات جهانی را به فرصت‌های راهبردی برای تداوم حرکت متعالی جمهوری اسلامی تبدیل خواهند کرد.
وی افزود:شهرستان قدس با جمعیت 322225  نفر و وسعت 114 کیلومتر مربع، با وجود وسعت کم یکی از متراکم ترین شهرستانهای  استان تهران از لحاظ جمعیتی میباشد.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان  قدس بر اساس شرح وظایف در قالب 14 واحد ستادی به امر برنامه ریزی، هدایت، نظارت، سازماندهی و ارزشیابی برنامه های حوزه سلامت در سطح شهرستان می پردازد .
دکتر میرشریفی در ادامه بیان کرد: این شبکه دارای 5 مرکز خدمات جامع سلامت شهری ، 2 مرکز خدمات جامع سلامت روستائی، 11 پایگاه سلامت شهری و 2 خانه بهداشت، مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری، آزمایشگاه مرجع تشخیص طبی، مرکز طب کار و معاینات شغلی، آزمایشگاه آب، واحد پیشگیری و مبارزه با سل، واحد پیشگیری و مبارزه  با هاری و 4 پایگاه اورژانس، 118 مطب پزشک عمومی، 67 مطب پزشک متخصص، 68 مطب دندانپزشکی، 16 دفتر کار توانبخشی، 54 دفتر کار مامایی، 1 مرکز مشاوره خدمات مامایی، 12 آزمایشگاه تشخیص طبی خصوصی، 11 درمانگاه عمومی شبانه روزی خصوصی و 1 مرکز شبانه روزی دولتی، 1 درمانگاه دندان پزشکی، 7 موسسه رادیولوژی و سونوگرافی، 1 مرکز جامع تصویر برداری، 4 موسسه فیزیوتراپی، 21 مرکز درمان سوء مصرف مواد فعال، 37 داروخانه روزانه و 7 داروخانه شبانه روزی بوده که همگی از برکات پیروزی انقلاب اسلامی و در راستای ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم فهیم شهرستان اقدام می نمایند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی رسیدگی به وضعیت بهداشت مناطق محروم اولویت یافته و مورد توجه قرار گرفت که می توان به ایجاد مراکز خدمات جامع سلامت در حاشیه شهر و روستا، توسعه خانه‌های بهداشت، آموزش و ارتقاء سطح دانش روستاییان، استقرار پزشک خانواده، دسترسی به آب آشامیدنی سالم، مدیریت صحیح پسماند و افزایش سطح ایمنی بهداشت مواد غذایی و ... بعنوان اقدامات مهم در زمینه بهداشت اشاره کرد.
در حوزه درمان نیز در این سالها اقدامات مهمی در خصوص احداث و ایجاد مراکز درمانی صورت گرفته که در بالا به بخشی از آن اشاره شد و بعنوان شاخص ترین فعالیت این حوزه می توان به احداث پروژه بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان اشاره نمود که در چند سال اخیر با پیشرفت فیزیکی مناسبی همراه بوده که امید است با پیگیری و حمایت های همه متولیان امر بیمارستان مذکور در چهل سالگی انقلاب به منظور ارائه خدمات درمانی به مردم شهرستان به بهره برداری برسد.
مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در پایان خاطرنشان کرد: بی‌تردید پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در این ایام نیز به بحث خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان کما فی اسابق خواهند پرداخت و برپایی غرفه های سلامت، مشاوره های تغذیه ، تست فشارخون و قند خون ، غربالگری  و ... از جمله خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در ایام الله دهه مبارک فجر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر