• پایگاه فرهنگسازی سلامت

افتتاح پایگاه اورژانس 115 نصیرآباد شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۳ |
افتتاح پایگاه اورژانس 115 نصیرآباد شهریار
پایگاه اورژانس 115 شهری نصیرآباد   23 بهمن افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت .
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار : این پروژه با 114 مترمربع زیر بنا توسط شهرداری باغستان  احداث و پس از تجهیز و تأمین آمبولانس مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکتر محمدهادی ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار در مراسم افتتاح این پروژه  گفت :  پایگاه اورژانس 115 نصیرآباد به عنوان چهاردهمین پایگاه اورژانس 115 شهرستان شهریار با خدمات رایگان به صورت شبانه روزی به شهروندان محترم نصیرآباد ارائه خدمت می نماید.
گفتنی است این پروژه با حضور آقای فرنیاپور معاون  برنامه ریزی و توسعه فرمانداری، دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان ، دکتر رنجبر شهردار باغستان و رئیس و اعضای شورای اسلامی افتتاح شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 154 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر