بازدید شبانه و سر زده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از فروشندگان دوره گرد مواد غذایی میدان آزادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۴ |
دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با همراهی نمایندگان دادستانی و تعزیرات، نیمه شب سه شنبه 23 بهمن 97 از فروشندگان دوره گرد مواد غذایی اطراف میدان آزادی بازدید کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه – بازدید مشترک معاونت بهداشت دانشگاه و نمایندگان دادستانی و تعزیرات تهران، از فروشندگان دوره گرد میدان آزادی، پارک سوار و متروی صادقیه، نیمه شب سه شنبه 23 بهمن 97، انجام شد.

در این بازدید که از ساعت 10/30 شب سه شنبه تا 1/30 بامداد چهارشنبه 24 بهمن 97 انجام شد؛ نمایندگان دادستانی، تعزیرات، دامپزشکی، نیروی انتظامی، شهرداری و تیم عملیات بازرسی معاونت سلامت محیط معاونت بهداشت و مرکز شمال غرب تهران حضور داشتند؛ وضعیت بهداشتی عرضه کنندگان مواد غذایی دوره گرد، بررسی شد.

در این عملیات، با توجه به شرایط نامطلوب و غیربهداشتی، وسائل نقیله و تجهیزات عرضه مواد غذایی؛ ضمن بررسی مواد اولیه و مواد غذایی آماده مصرف، از جمله: گوشت – جگر – قلوه – افزودنی ها و رنگهای غیرمجاز که غالباً دارای شرایط فساد مشهود، در مجموع 50 کیلوگرم از این مواد معدوم و از عرضه آن جلوگیری شد و اقدامات قانونی لازم از طرف مأموران شهرداری و نیرو انتظامی انجام شد.

شهروندان عزیز، در صورت مشاهده هر گونه موارد غیربهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با شماره 190 تماس بگیرند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر