برگزاری جلسه بررسی چالشهای نظام ارجاع

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۴ |
جلسه بررسی چالشهای  نظام ارجاع با حضور رییس دانشگاه در سالن شورا ستاد مرکزی  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : جلسه بررسی مشکلات و چالش های نظام ارجاع مورخ ۲۴ بهمن ماه با حضور دکتر کوهپایه زاده، معاونین درمان ، بهداشت و  مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزارشد.
دکتر توکلی هدف اصلی راه اندازی نظام ارجاع را  نظام مند شدن فرآیند ارجاع بیماران  از سطح یک به دوعنوان کرد و گفت : در این برنامه بیمار با مراجعه به  حوزه بهداشت، مرکز جامع بهداشتی و مراکز جامع سلامت ابتدا توسط پزشکان عمومی و مراقبین سلامت ویزیت شده و ازطریق یک سیستم ارجاع که برنامه آن توسط IT ( فن آوری سلامت )  برنامه ریزی شده ،  در صورت نیاز به سطح دو بدون نوبت  به بیمارستانهای تحت پوشش انتقال داده میشود تا خدمات لازم را دریافت نمایند .
وی گفت : در این جلسه چالشها عمدتا در زمینه بیمارستانها مورد بررسی قرار گرفت تا هدف گزاری لازم صورت گرفته، و بتوانیم تعداد ارجاعات را از سطح یک به دو بیشتر کرده و مردم را از سردرگمی نجات داده و به کلینیکهای تخصصی ارجاع دهیم.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 22 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر