• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

بازدید شبانه و سر زده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از فروشندگان دوره گرد مواد غذایی میدان آزادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۵ |
دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با همراهی نمایندگان دادستانی و تعزیرات، نیمه شب سه شنبه ۲۳ بهمن ۹۷ از فروشندگان دوره گرد مواد غذایی اطراف میدان آزادی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه : بازدید مشترک معاونت بهداشت دانشگاه و نمایندگان دادستانی و تعزیرات تهران، از فروشندگان دوره گرد میدان آزادی، پارک سوار و متروی صادقیه، نیمه شب سه شنبه ۲۳ بهمن ۹۷، انجام شد.

در این بازدید که از ساعت ۱۰/۳۰ شب سه شنبه تا ۱/۳۰ بامداد چهارشنبه ۲۴ بهمن ۹۷ انجام شد؛ نمایندگان دادستانی، تعزیرات، دامپزشکی، نیروی انتظامی، شهرداری و تیم عملیات بازرسی معاونت سلامت محیط معاونت بهداشت و مرکز شمال غرب تهران حضور داشتند؛ وضعیت بهداشتی عرضه کنندگان مواد غذایی دوره گرد، بررسی شد.

در این عملیات، با توجه به شرایط نامطلوب و غیربهداشتی، وسائل نقیله و تجهیزات عرضه مواد غذایی؛ ضمن بررسی مواد اولیه و مواد غذایی آماده مصرف، از جمله: گوشت – جگر – قلوه – افزودنی ها و رنگهای غیرمجاز که غالباً دارای شرایط فساد مشهود، در مجموع ۵۰ کیلوگرم از این مواد معدوم و از عرضه آن جلوگیری شد و اقدامات قانونی لازم از طرف مأموران شهرداری و نیرو انتظامی انجام شد.
شهروندان عزیز، در صورت مشاهده هر گونه موارد غیربهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 446 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر