• پایگاه فرهنگسازی سلامت

فراخوان شناسایی اعضای هیئت علمی نخبه دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۴ |
فراخوان شناسایی اعضای هیئت علمی نخبه دانشگاه
اولین فراخوان شناسایی اعضای هیئت علمی نخبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای شناسایی اعضای هیئت علمی مشمول ارسال شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی؛ در این فراخوان،  دکتر علی مظاهری نژاد سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران طی ابلاغی دکتر رامین جهانبخشی را مسئول امور نخبگان امور هیئت علمی دانشگاه معرفی کرد.
گفتنی است این امر در راستای شناسایی استعداد و ظرفیت های اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت گرفت تا بتوان از این پتانسیل در حرکت بهتر و مستمر به سمت دانشگاه نسل سوم استفاده کرد.
اعضای هیئت علمی مشمول می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در روزهای دوشنبه با دکتر رامین جهانبخشی به شماره تلفن ۸۶۷۰۲۲۷۰ تماس حاصل نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 517 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر