تیم فوتسال پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران قهرمان نخستین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی کنسرسیوم دانشگه های برتر ایران شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۴ |

به گزارش روابط عمومی پردیس بین الملل، تیم فوتسال پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران قهرمان نخستین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی کنسرسیوم دانشگاه های برتر ایران شد.
  آیین اختتامیه نخستین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی کنسرسیوم دانشگاه‌های برتر ایران با اهداء مدال و لوح تقدیر به دانشجویان برگزیده در مجموعه ورزشی شهید چمران دانشگاه تهران برگزار شد.
این مراسم دوشنبه 13 اسفند با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه‌علوم پزشکی ایران،  علوم پزشکی تهران،دانشگاه تهران،شهید بهشتی،صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر برپا شد.
در بخش نخست این برنامه که با قرائت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد، از داوران مسابقات فوتسال نخستین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی کنسرسیوم دانشگاه‌های برتر ایران تقدیر به عمل آمد.
از دانشگاه علوم پزشکی ایران، تیم فوتسال پردیس بین الملل دانشگاه در این مسابقات حضور داشت.
در نخستین المپیاد دانشگاه های برتر کشور، تیم‌های فوتسال دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان قهرمان، نایب‌قهرمان و تیم سوم این مسابقات، مدال‌های طلا، نقره و برنز اعطا شد.
شایان ذکر است، مسابقات فوتسال این المپیاد از پنجشنبه 9 اسفند آغاز شد.
عصر دوشنبه 13 اسفند در فینال نیز تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران در ضربات پنالتی بر دانشگاه علوم پزشکی تهران غلبه کرد و قهرمان این دوره از مسابقات شد.
گفتنی است نخستین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی کنسرسیوم دانشگاه های برتر به همت معاونت بین الملل دانشگاه تهران، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه و با شرکت دانشجویان دختر و پسر خارجی کنسرسیوم پنج دانشگاه بزرگ ایران متشکل از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و تهران، دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان مهمان 9 تا 13 اسفند برپا شد.
حدود 140 دانشجوی خارجی از بیش از 15 کشور و سه قاره جهان در نخستین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی دانشگاه‌های برتر کشور با یکدیگر رقابت کردند.

دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر