• پایگاه فرهنگسازی سلامت

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت منصوب شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۲ |
مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر محمدحسین حیدری را به عنوان مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت منصوب کرد.
به گزارش وبدا، متن این حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر محمدحسین حیدری
عضو محترم هیات علمی دانشگاه
باتوجه به سوابق  ارزنده و صداقتی که در جنابعالی سراغ دارم، بدینوسیله بعنوان مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب  می شوید تا با یاری خداوند و پیروی از مشی اعتدال دولت تدبیر و امید در انجام امور محوله اقدام نمائید .
اهم فعالیت های مورد انتظار بشرح ذیل  است :
1- ایجاد ساختاری متناسب با ضرورت های نظارت و ارزیابی واحدهای تابعه ستادی و استانی که قبلا از طریق معاونت های ذیربط و معاون کل پیگیری می شد از اولویت های جنابعالی است که با هم آهنگی ایشان هرچه زودتر باید به سرانجام برسد.
لازمست شیوه مناسب دریافت شکوائیه ها، گلایه ها و یا پیشنهادات مردم و پرسنل در اسرع وقت و رسیدگی عاجل به آنها در قالب ساختار فوق الذکر هرچه زودتر استقرار یابد، بنحوی که حداقل زمان پاسخگویی و اطلاع رسانی فراهم گردد.
2- بازرسی های برنامه ریزی شده و سرزده شبانه روزی از کلیه مراکز ارائه خدمت و ارسال نتیجه ارزیابی ها به اینجانب با تحلیل کارشناسانه از اهم مواردیست که ضروریست بنحو مقتضی پیگیری شود.
3- رعایت احترام و شئونات و عدم ورود به حریم شخصی افراد از پروتکل های الزامیست که دقیقا" باید رعایت شود.
4- رعایت اصل امانت داری و صداقت در انتقال یافته ها و گزارشات مبتنی بر واقعیت کامل از انتظارات دیگری است که امیدوارم مورد توجه ویژه قرار گیرد تا حقی از مردم و پرسنل ضایع نگردد.
توفیق جنابعالی را در افزایش رضایت مندی مردم که همانا رضایت پروردگار را بهمراه خواهد داشت از خداوند بزرگ مسئلت دارم .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر