• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید سرپرست دانشگاه از بیمارستان در حال ساخت روانپزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ |
بازدید سرپرست دانشگاه از بیمارستان در حال ساخت روانپزشکی ایران
دکتر کوهپایه زاده به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بیمارستان در حال ساخت روانپزشکی ایران بازدید نمودند.
به نقل از روابط عمومی بیمارستان روانپزشکی ایران؛ دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه به همراه دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه روز 20 اسفند ماه 1397 از بیمارستان در حال ساخت روانپزشکی ایران بازدید نمودند.
در این بازدید که با حضور مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه، مدیر عامل مرکز روانپزشکی ایران، جانشین دکتر ساکی از وزارت بهداشت، جمعی از اعضای هیأت امناء ساخت بیمارستان و مهندس مشاور پروژه انجام شد، دکتر کوهپایه زاده ضمن پیگیری تامین منابع ساخت بیمارستان، بر ضرورت تکمیل و راه اندازی این پروژه در کوتاه ترین زمان ممکن تأکید نمود.
سرپرست دانشگاه تصریح کرد: تکمیل پروژه بیمارستان روانپزشکی ایران و بیمارستان سوانح سوختگی، دو اولویت اصلی دانشگاه علوم پزشکی ایران و وزارت بهداشت می باشد.
در این جلسه تفاهم نامه ساخت بیمارستان فی مابین دانشگاه، پیمانکار و مشاور پروژه انعقاد گردید که بر اساس آن مقرر شد با تلاش و همکاری فی مابین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و مساعدت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تأمین منابع مالی مورد نیاز، پروژه بیمارستان تا پایان نیمه اول سال ۱۳۹۸ تکمیل و به بهره برداری برسد.
در پایان این جلسه سرپرست دانشگاه و حاضرین در جلسه با حضور در محل اجرای پروژه، از روند اجرایی و میزان پیشرفت فیزیکی پروژه بازدید کردند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 427 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر