• پایگاه فرهنگسازی سلامت

مراسم بزرگداشت روز ملی شهید در دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ |
مراسم بزرگداشت روز ملی شهید در دانشگاه

مراسم بزرگداشت روز ملی شهید با حضور سرپرست دانشگاه در جوار مزار شهدای  گمنام برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم گرامی داشت روز ملی شهید با حضور دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه، معاونین ، مدیران و جمعی از پرسنل روز سه شنبه 21 اسفندماه در کنار آرامگاه شهدای گمنام برگزار گردید.
در ابتدا سرپرست دانشگاه ضمن تشکر از ستاد شاهد و ایثارگر ، یاد خاطره شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشت و عنوان کرد: راه شهید متوقف نمی شود و مسیر ایثار و از خودگذشتگی همیشه ادامه دارد.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: برخی انسانهابا تمام ارزشها خود را در مسیر الهی قرار می دهند ولی همه افراد در ایفای نقش و تکالیف ، ایثارگر هستند.
وی اظهار کرد: امیدوارم روحیه ایثار در بین افراد تقویت وعاقبت همه بخیر شود.
ایشان با اشاره به اینکه خدمات تعلیم و تعلم در دانشگاه ارزشمند است ،خاطر نشان کرد: که با گرامی داشت این یادمان ها  بتوانیم در مسیر شهادت و ایثار حرکت نماییم.
دکتر کوهپایه زاده تاکید کرد: ما باید در جایگاه خود به اندازه کافی تلاش نماییم تا بهترین عملکرد داشته باشیم و بتوان ثابت کنیم که پیرو مکتب و ایدئولوژی شهدا هستیم.
در ادامه از دکتر حامد اسدی شریف؛ فرزند شهید و رییس بیمارستان حضرت فاطمه رباط کریم تجلیل و قدردانی شد.
غبار روبی مزار شهدای گمنام، قرائت زیارتنامه شهداء، گرامی داشتن یاد شهدای دفاع مقدس ،سرود خوانی ، قرعه کشی و اهداء جوایز از دیگر برنامه های این مراسم بود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 449 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر