• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

اعلام آیین نامه بخش دانشجویی جشنواره شهید مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ |
اعلام آیین نامه بخش دانشجویی جشنواره شهید مطهری آیین نامه بخش دانشجویی جشنواره کشوری شهید شهید مطهری منتشر شد.
به نقل ازروابط عمومی معاونت آموزشی: در ادامه اقدامات انجام شده به منظور تقویت حضور و مشارکت دانشجویان در زمینه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و با هدف نهادینه سازی فعالیت های هدفمند، آگاهانه و روش مند در زمینه توسعه آموزش علوم پزشکی، بدینوسیله آیین نامه بخش دانشجویی جشنواره کشوری شهید مطهری که به تصویب شورای راهبردی جوایز آموزش علوم پزشکی رسیده است، به اطلاع همه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران رسانده می شود.
گفتنی است اولین دوره این جشنواره تحت عنوان جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی همزمان با بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری در روزهای ۱۱ لغایت ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار می شود.
لذا از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران که علاقمند به مقوله نوآوری های آموزشی هستند برای حضور در این جشنواره دعوت به عمل می آید.
برای دریافت آیین نامه بخش دانشجویی جشنواره کشوری شهید مطهری اینجا را کلیک کنید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر