• پایگاه فرهنگسازی سلامت

پیام تقدیر و تشکر دکتر کوهپایه زاده از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۴ |
پیام تقدیر و تشکر دکتر کوهپایه زاده از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛  دکتر کوهپایه زاده  در پیامی  از خانواده بزرگ دانشگاه  علوم پزشکی ایران تقدیر و تشکر نمود.
متن پیام ایشان به این شرح است:
"من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق"

همکاران ارجمند و گرانقدر دانشگاه

با سلام و احترام

با عنایت به  توفیقات دانشگاه  در اجرای برنامه عملیاتی مشترک و تایید آن توسط هیات امنای محترم دانشگاه  و همچنین  کسب جایزه ملی تعالی 4 ستاره منابع انسانی و امور مالی توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران. بدینوسیله مراتب تقدیر و سپاس صمیمانه خود را از همه اعضای معزز هیئت علمی و کارکنان محترم و دانشجویان عزیز  دانشگاه اعلام می دارم.

بدیهی است این دستاورد مهم حاصل تلاش ها و زحمات ارزشمند و هزینه اثربخش شما در حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم می باشد .امید است خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران با بکار گرفتن تمام توان وظرفیت، به حرکت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعیین شده و خدمت صادقانه به مردم ادامه دهد.
امیدوارم در سایه توفیقات الهی در سال پیشرو در مسیر توسعه پیشرفت دانشگاه موفق و سربلند باشید.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
سرپرست دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 428 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر