برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ |
روابط عمومی معاونت بهداشت - مراسم گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر مصادف با دومین چهارشنبه ماه مارس ( 22 اسفند ) با هدف تقدیر و تشکر از زحمات کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت، شنبه 25 اسفند 97 برگزار شد.

این مراسم با مساعدت رئیس مرکز بهداشت غرب و همکاری گروه بهبود تغذیه این مرکز در سالن اجتماعات اندیشه مرکز بهداشت غرب برگزار شد.

در این مراسم دکتر علیرضا بحرالعلوم معاون اجرائی معاونت بهداشت، ضمن ارج نهادن بر جایگاه کارشناسان تغذیه در نظام PHC بر اهمیت حضور کارشناسان تغذیه در جهت پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر تاکید نمود.

وی یکی از اهداف اصلی معاونت بهداشت در سال 98 را شناسایی ریسک فاکتورهای موجود در هر مدیریت، گروه و برنامه جاری دانست و گفت انتظار داریم: کارشناسان تغذیه در سال 98 همچون سالهای قبل در جهت کاهش خطر ابتلا به بیماریهای غیر واگیر که یکی از اصلی ترین ریسک فاکتورهای موجود در حوزه تغذیه است، حضور فعال و مجدانه ای داشته باشند.

در ادامه لیلا فرزاد سرپرست گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای خالصانه و همه جانبه کارشناسان تغذیه، گزارشی از فعالیت ها و عملکرد گروه بهبود تغذیه در سال 97 ارائه کرد.

وی ضمن ارائه نتایج ارزشیابی سند ملی تغذیه و امنیت غذایی و ابراز خرسندی از اجرائی شدنِ میانگین 52.6 درصد مداخلات پیش بینی شده جهت دستیابی به اهداف سند ملی تغذیه و امنیت غذایی، این موفقیت را مرهون حضور کارشناسان تغذیه در نظام بهداشت دانست.

این مراسم با اجرای برنامه های متنوعی چون برگزاری مسابقه ، قرعه کشی و .... همراه بود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 52 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر