تبریک نوروزی معاون بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ |
روابط عمومی معاونت بهداشت -  دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ با حضور در مراکز بهداشت غرب و شمال غرب، پیشاپیش عید نوروز را به تمامی کارکنان ستاد آن مراکز تبریک گفت.
وی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و تلاشهای همکارن حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت، تصریح کرد: ارتقای سطح سلامت مردم، مرهون نقش آفرینی عزیزانی چون شماست که با نهایت دقت و کاردانی، سعی در ارائه خدمات شایسته در شأن مردم دارید.

دکتر عبادی فرد آذر با تأکید بر اجرای مطلوب برنامه های جاری وزارت متبوع و معاونت بهداشت گفت: همزمان با آغاز بهار طبیعت از «مقلب‌القلوب و الابصار» بخواهیم سال جدید، سالی باشد همراه با خیر و برکتی فزون‌تر، فرصتی برای کار و تلاش بیشتر و زمانی برای برداشتن گام‌هایی بلندتر در مسیر سربلندی کشور و اعتلای سطح سلامت مردم عزیز باشد.

معاون بهداشت دانشگاه خاطرنشان کرد: با این امیدها، فرارسیدن نوروز باستانی را که مزین به ولادت مولای متقیان علی علیه السلام شده است، خدمت شما هموطنان ارجمند و همکاران سخت کوش و فداکارم در تمامی واحدهای تابعه تبریک عرض می‌کنم و از خداوند مهربان، سلامت و عمری با عزت را برای‌ یکایکتان خواهانم
.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 37 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر