معاون بهداشت دانشگاه، با حضور در واحدهای تابعه، پیشاپیش ایام نوروز را تبریک گفت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ |
دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه با حضور در مراکز بهداشت غرب و شمال غرب، پیشاپیش عید نوروز را تبریک گفت.

روابط عمومی معاونت بهداشت -  دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ با حضور در مراکز بهداشت غرب و شمال غرب، پیشاپیش عید نوروز را به تمامی کارکنان ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت گفت.

وی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و تلاشهای همکارن حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت، تصریح کرد: ارتقای سطح سلامت مردم، مرهون نقش آفرینی عزیزانی چون شماست که با نهایت دقت و کاردانی، سعی در ارائه خدمات شایسته در شأن مردم دارید.

دکتر عبادی فرد آذر با تأکید بر اجرای مطلوب برنامه های جاری وزارت متبوع و معاونت بهداشت گفت: همزمان با آغاز بهار طبیعت از «مقلب‌القلوب و الابصار» بخواهیم سال جدید، سالی باشد همراه با خیر و برکتی فزون‌تر، فرصتی برای کار و تلاش بیشتر و زمانی برای برداشتن گام‌هایی بلندتر در مسیر سربلندی کشور و اعتلای سطح سلامت مردم عزیز.
معاون بهداشت دانشگاه خاطرنشان کرد: با این امیدها، فرارسیدن نوروز باستانی را که مزین به ولادت مولای متقیان علی علیه السلام شده است، خدمت شما هموطنان ارجمند و همکاران سخت کوش و فداکارم در تمامی واحدهای تابعه تبریک عرض می‌کنم و از خداوند مهربان، سلامت و عمری با عزت را برای‌ یکایکتان خواهانم.

دکتر عبادی فرد آذر، با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت تابعه، ضمن تبریک به مراقبین سلامت، با مردم از نزدیک گفتگو کرد و از نحوه‌ی رضایت مندی مردم از خدمات ارائه شده، مطلع شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر