بازدید نوروزی دکتر کوهپایه زاده از مرکز آموزشی و درمانی فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه  روز اول فروردین ماه1398 از  مرکز آموزشی و درمانی فیروزآبادی بازدید بعمل آورد.

ایشان ضمن بازدید از بخشهای مختلف این بیمارستان از جمله اورژانس، بخش های درمانی و درمانگاه ها از نحوه ارایه خدمات به هموطنان در ایام تعطیلات نوروزی را از نزدیک مورد ارزیابی قرار دادند و دستورات لازم را در این خصوص ارایه نمودند.

دکتر کوهپایه زاده و دکتر توکلی در بازدید مذکور با حضور در بخشهای مختلف از نزدیک با پرسنل به گفتگو پرداختند و ضمن تبریک فرارسیدن سال نو از تلاشهای بی دریغ و شبانه روزی آنان در  ایام تعطیلات نوروزی و ارایه خدمات به بیماران  قدردانی نموده و به آنان خداقوت  گفتند.
این بازدید ها با هدف نظارت بر اجرای فرایندهای درمانی در ایام نوروز  انجام می پذیرد ، در این  بازدید از بخشهای اورژانس ، icu، ازمایشگاه و بانک خون دیدن به عمل آمد.
عکس و خبر : ستاری

دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر