سامانه یادگیری الکترونیکی1

سامانه یادگیری الکترونیکی

سامانه یادگیری الکترونیکی
سامانه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در اولین روز سال 98 از مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر بازدید کرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی  روز اول فروردین ماه   1398از مرکز آموزشی و درمانی  شهدای هفتم تیر  بازدید بعمل آورد.

دکتر نمکی وزیر بهداشت و درمان در اولین روز از سال ۱۳۹۸  با همراهی دکترکوهپایه زاده سرپرست دانشگاه و دکتر توکلی معاون درمان از مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر بازدید به عمل آوردند.
وزیر بهداشت ابتدا با حضور در بخش اورژانس در خصوص پذیرش بیماران ، حضور پزشکان مقیم بحث دارو و تجهیزات سوالاتی رو مطرح نمود که در این خصوص دکتر کوهپایه زاده پاسخگویی مباحث یاد شده بودند و از امادگی پذیرش صد در صد بیماران در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران سخن به میان آوردند.
در ادامه دکتر توکلی معاون درمان در خصوص آمادگی  دانشگاه علوم پزشکی  ایران در ایام نوروز و طرح سلامت نوروزی گزارشی را ارایه نمود.
در این بازدید دکتر نمکی با اهدای شاخه گل به همکاران پزشک و پرستار و کارکنان  از زحمات شبانه روزی آنان قدردانی و تشکر نمودند.
در پایان این بازدید وزیر  بهداشت و درمان به همراه دکترکوهپایه زاده و دکتر توکلی پاسخگویی سوالات خبرنگاران بودند.
عکس و خبر :ستاری

دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر