فعالیتهای برنامه سلامت نوروزی حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت در اولین روز نوروز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲ |
کارشناسان حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت در اولین روز سال، 743 بازرسی و چهار و نیم تن مواد غیربهداشتی و فاسد را معدوم و 1189  خدمت بهداشتی ارائه دادند.

روابط عمومی معاونت بهداشت در آغازین روز سال جدید، 743 بازرسی از اماکن عمومی و معدوم سازی چهار و نیم تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی توسط کارشناسان حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت انجام و 1189 خدمت بهداشتی ارائه شد.

دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس مرکز بهداشت استان تهران در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت، ضمن تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیل ها و امکانات برای ارائه‌ی خدمات مطلوب در برنامه سلامت نوروزی، خاطرنشان کرد: تشدید نظارت بر مراکز تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی بازدید از مهمان پذیرها، اماکن مذهبی، تفریحی و محلهای اسکان مسافران نوروزی اندازه گیری مقدار بار میکروبی سطوح کترینگ و دست کارگران طباخی ها - کنترل کیفی و انجام نمونه برداری از شبکه های آبرسانی و سنجش ph در نانوایی های سنتی، از جمله فعالیتهایی است که توسط بازرسان این حوزه، با نهایت دقت انجام می شود.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: در آغازین روز سال جدید، حدود چهار و نیم تن مواد فاسد و غیر بهداشتی توسط گشتهای مشترک بازرسی (بهداشت تعزیرات اصناف شهرداری دامپزشکی و نیروی انتظامی) معدوم شده است؛ که به صورت عمده شامل مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی رنگ ها و افزودنی های غیر مجاز آب میوه های فاسد سنگ نمک لبنیات تاریخ مصرف گذشته و شیرینی غیرمجاز و ... بود.

دکتر عبادی فرد آذر ادامه داد: در راستای اجرای بهینه و مطلوب برنامه سلامت نوروزی، در روز نخست سال جاری، 13 واحد غیرمجاز تعطیل و دو باغ رستوران پلمپ شده است.
وی در ادامه گفت: با توجه به اهمیت ارتقای سطح سواد سلامت مردم به عنوان اصلی ترین بازوهای حمایتی برای اعتلای سطح بهداشت جامعه خاطرنشان کرد: در اولین روز سال، نزدیک به ده هزار رسانه‌ی آموزشی، به مسافران نوروزی و مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت و همچنین اصناف، توزیع شده است.

معاون بهداشت دانشگاه با تأکید بر لزوم و اهمیت ارائه خدمات بهداشتی به مردم عزیز، افزود: 32 مرکز خدمات جامع سلامت در شهرستان های تابعه و مناطق غرب و شمال غرب تهران، در ایام تعطیلات فعال بوده و خدمات بهداشتی را به مردم ارائه می دهند.

رئیس مرکز بهداشت استان تهران گفت: در اولین روز از سال جدید، 1189 خدمت بهداشتی به مردم ارائه شده است که غالباً شامل واکسیناسیون غربالگری هایپوتیروئیدی و خدمات دیگر بوده است.

دکتر عبادی فرد آذر، ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای ارزنده‌ی، کارشناسان حوزه‌ی معاونت بهداشت در ایام نوروز، گفت: سامانه پاسخگویی 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمامی ساعات شبانه روز، آماده دریافت اخبار، اطلاعات و شکایات مردمی در حوزه بهداشت و درمان است.

دفعات مشاهده: 85 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر