دیدار نوروزی سرپرست و معاونین بهداشت و درمان دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت شهید سهرابعلی بخشی شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۳ |

مرکز خدمات جامع سلامت شهید سهرابعلی بخشی شهریار، میزبان سرپرست، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه و هیئت همراه ایشان در سومین روز از بهار 98 بود.

روابط عمومی معاونت بهداشت - در سومین روز از ایام نوروز امسال، دکتر جلیل کوهپایه زاده، دکتر فربد عبادی فرد آذر و دکتر نادر توکلی؛ به ترتیب، سرپرست و معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، از واحدهای ارایه دهنده‌ی خدمات نوروزی شهرستان شهریار بازدید کردند.

در بازدید انجام شده از مرکز خدمات جامع سلامت شهید سهرابعلی بخشی، تیم مدیریتی دانشگاه، ضمن تبریک فصل تحول هستی و ماه مبارک رجب به کارکنان حاضر، از نزدیک از روند ارائه‌ی خدمات و نیز برنامه سلامت نورزی بازدید کرده و نحوه‌ی خدمت رسانی به شهروندان و مسافران نوروزی را بررسی و بر ارائه‌ی خدمات مطلوب به مراجعین و همچنین تکریم ایشان تأکید کردند.

دکتر کوهپایه زاده، ضمن اعلام رضایت از خدمات ارائه شده‌ی حوزه‌ی بهداشت دانشگاه، از خدمات و تلاشهای همکاران مراکز خدمات جامع سلامت فعال در ایام تعطیلات، تشکر و قدردانی کرد.

گفتنی است تلاش شبانه ورزی همکاران حوزه ی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تامین و ارتقای سطح سلامت آحاد جمعیت تحت پوشش و به ویژه مسافران نوروزی است و 32 مرکز خدمات جامع سلامت در شهرستان های تابعه و مناطق غرب و شمال غرب تهران، در ایام تعطیلات فعال بوده و خدمات بهداشتی را به مردم ارائه می دهند.

دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر