بازرسی و نظارت معاونین بهداشت و درمان دانشگاه از رستوران های شمال غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۳ |

رستوران های شمال غرب تهران، در سومین روز بهار 98، زیر ذره بین بازرسی معاونین بهداشت و درمان دانشگاه رفته و 35 کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی معدوم شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه در بازدید سرزده و نوروزی سوم فروردین 98، دکتر فربد عبادی فرد آذر و دکتر نادر توکلی؛ به ترتیب معاونین بهداشت و درمان دانشگاه به همراه مهندس مهدی عرب مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت از رستورانی در شمال غرب تهران، 35 کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی معدوم شد.

در این بازرسی، دکتر عبادی فرد آذر؛ شرایط ساختمانی، ابزار و تجهیزات، کارت بهداشت، آموزش و بهداشت فردی کارکنان و بهداشت مواد غذایی واحدهای بازدید شده را ارزیابی کرد و نواقص بهداشتی واحد ها به متصدیان ابلاغ و مقدار 35 کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی در محل کشف و با دستور معاون بهداشت دانشگاه، معدوم شد.

معاون بهداشت دانشگاه، با قید فوریت، دستور داد تا متصدیان نسبت به رفع نواقص بهداشتی اقدام کنند.

دکتر عبادی فرد آذر، ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای ارزنده‌ی، کارشناسان حوزه‌ی معاونت بهداشت در ایام نوروز، گفت: سامانه پاسخگویی 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمامی ساعات شبانه روز، آماده دریافت اخبار، اطلاعات و شکایات مردمی در حوزه بهداشت و درمان است.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 104 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر