• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه اضطراری بحران در شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۶ |
جلسه اضطراری بحران با حضور فرمانده واعضای چارت فرماندهی حادثه در نظام سلامت شهرستان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  با توجه با ادامه بارندگی های اخیرو ناپایدار بودن شرایط جوی و احتمال سرریز شدن رودخانه های منطقه، جلسه اضطراری بحران، سه شنبه 6 فروردین 98 با حضور دکتر جواد گلشنی؛ مدیر شبکه بهداشت و فرمانده حادثه در نظام سلامت شهرستان رباط کریم و اعضای چارت فرماندهی در سالن اجتماعات ستاد این شبکه برگزارشد.
دراین جلسه ضمن اعلام آماده باش تمامی اعضای تیم، ایجاد هماهنگی و انسجام جهت پیشگیری از سوانح و حوادث غیر مترقبه و انجام وظایف در دستور کار  قرارگرفت.

دفعات مشاهده: 348 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر